Az intelligens inga rejtélye

Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

Hát igen, a Mars tényleg él és virul, mivel a Mars oppozíciója vitathatatlan és döntő bizonyíték arra, hogy nem semmisült meg a Mars. Az utolsó percig próbáltam fenntartani a hamis információt, hogy a tudomány képviselői, majd csak előbukkannak a rejtekükből, és legalább lehülyéznek. Soha nem tűrik el, hogy valótlan állításokat ne illessenek retorzióval, ebben az esetben, még a Mars felrobbantása is meg volt engedve számomra. És hol voltak a tisztelt nagy tudású szkeptikusok? Semmiféle kommentárt nem kaptam a tudomány hivatalos képviselőitől, holott tudom, hogy rendszeresen olvasták a weboldalam. Másrészt a Mars felrobbantása nagyobb figyelmet kap, mint egy “hétköznapi”ismeretlen odatévedt, energia szintjét elvesztett bolygó. Emberek nem is tudhatnak úgy felrobbantani egy bolygót, hogy fotonokra hulljon szét, mivel el kell veszteniük az összes energia szintjeiket az atomoknak illetve, az őket felépítő elektronoknak, és az összes pozitív impulzusvesztés után hullik szét fotonokra. Ezután állnak be az eredeti impulzusaik szerinti energia szint szerinti sorba és kerülnek be a fekete lyukba, majd a fotonok egymás burkaiba hatolva, kvantum állapotban a Napba. A weboldalamon ez már a korábbiakban részletezve lett. Valóban egy nagyobb méretű, energia szintjét elvesztett bolygó fotonjai kerültek a Napba, és nagyon nagymértékű fokozott naptevékenységet idézett elő. Előzetesen, a 0.1 –n élő barátaim, két évre elegendő mennyiségű foton mennyiséget becsültek a Nap fokozott működéséhez, de már több mint két éve tart a folyamat, még jelenleg is, öt hónappal már túllépte az előzetesen számolt működési időtartalmat. Nemrégiben, ezért volt a Napból származó mágneses anyagkilövellés, mert a nagy protonszámú atomok fúziója zajlott, és érte el a várakozási zónát.

A gravitációs hullámok felfedezésére válaszképpen csak annyit tudok írni, hogy összekeverték a mágnes fonalakból álló térszövetének hullámzását a gravitációs hullámokkal, mivel még mindig nem akarnak, vagy nem tudnak rájönni, hogy az Univerzum egyetlen rendszerformáló erője a mágnesesség. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 16
Heti: 63
Havi: 342
Össz.: 238 448

Látogatottság növelés
Oldal: A nagy lelepleződés
Az intelligens inga rejtélye - © 2008 - 2018 - intelligensinga.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a test energia felhasználásának folyamata - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »