Az intelligens inga rejtélye

Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

 

A Föld bolygó megalkotása során végbemenő folyamatok - szuperbiztos gyógymódok gyógyíthatatlan betegségekkel szemben, pólusváltás, kéreglemezek ütközése, lézer fény

 

A Földbolygó megalkotása során végbemenő folyamatok lépésről lépésre ll. rész

Amikor a kvarkok bevonzása, az összmennyiség kb. egynegyed részét elérik, az impulzusok energia szintjeinek összeadódása folytán, már olyan értékre emelkedik, hogy beindul a tengelykörüli forgás, arányosan gyorsabb kerületi sebességgel. A forgás következtében az elektronok egymáshoz ütköznek, az ütközések kapcsán keletkezett többlet energia mennyiségüket átadják a fotonoknak, amelyek kisugárzanak. Az egyre nagyobb mértékben bevonzott kvarkok egyre nagyobb számú ütközésekben vesznek részt, és a folyamatos kisugárzások következtében kialakul a köpeny rész, elkülönül a belső résztől, amely mozzanat beindítja a dinamóhatáson alapuló mágneses erőfonalak képződését.  A kvarkok számának egynegyed része már ahhoz is elegendő, hogy a Napból kilépő atomok mágnes fonalai elérjék őket, és további atomokat vándoroltassanak át a születendő másik Földbe.                       

Ezek az erőfonalakaz új Föld minden egyes kvarkjához hozzá vonzódnak, a mágnes szálak elektronjai nagy erővel ütköznek a kvarkokba. Minden kvark más helyet foglal el, a külső részeken a nagyobb energia szintekkel feltöltöttek. A többlet energia tehát rájuk jellemző, és olyan nagymértékű, hogy fuzionálnak. Az energia szintek szerint különböző protonok keletkeznek. A folyamat közben, a kisugárzott fotonokból plazmává vált, és a nagyon magas energia megmaradt része, újra lehetővé teszi a plazma számára a szerkezet felvételét. Az újonnan képződött súly és tömeg nélküli anyagba, vagyis a fotonokba pedig a protonok becsapódnak, atommagok keletkeznek.  A protonok így már pörögnek, és ütköznek, amelyek a protonok energia szintjét növeli. Minden proton meghatározott energia szintet képvisel, az emelkedés mértéke is pontosan a proton energia szintjével arányosan növekszik, ezért pontosan annyi elektront vonz elektron pályáira, amennyi azon az energia szinten lehetséges, és ugyanolyan atomok keletkeznek, azon a helyen, mint az eredeti Földben. Az atomok képződésének befejezése után, az energia szint az eredeti szintre kerül.

Tehát a Napból futó mágnes szálak egyrészt a Naphoz kapcsolják keletkező bolygónkat, másrészt, megindítják az elektronok pályára állítását, vagyis az atomok előállítását. Másrészt a Nap mágnes szálaiban helyet foglaló elektronok nagy erővel vonzásos ütközésbe kerülnek, az épülő Föld elektronjaival, amelyek a környező fotonokat vonzzák magukhoz, és indítanak el ellentétes irányú mágnes fonalak minden irányú képződését. A Nap mágnes fonalai a mesterségesen létrehozott Föld minden egyes protonjáig lenyúlnak. A 956 millió kvark úgy van kalkulálva, hogy a Napból érkező atomokkal együtt pontosan egy Föld tömeget fognak képviselni. Amikor a légkörképződés befejeződik, az atomok már csak pótlólagos jelleggel fognak a Földbe bejutni. A tengely dőlés szögét a Nap vonzása hozza létre, ezért egy meghatározott tömeggel rendelkező bolygó ugyanolyan tengely ferdeséggel rendelkezik. A földrengések nem tudják a dőlés szöget megváltoztatni, mert a föld felszínének átrendeződései nem befolyásolják a Nap vonzóerejét az adott bolygó felé. A Nap vonzását kizárólag a bolygó tömege szabja meg, csak két égitest, olyan mérvű ütközése hozhat változást, ahol a tömegek egyesülésének, vagy kiszakadásának folyamata is lezajlik. A légkör képződés szintén mágnes fonalak keletkezését indukálja, amelyek behálózzák a naprendszereket. A Nap mágnes fonalai vezérlik a Föld Nap körüli pályáján való haladását is.

Amikor a mesterséges Föld tömege eléri, a Föld tömegét, a két kerületi sebesség azonos lesz.

További betegségek, amelyek az oxigén elégtelen belégzéséből adódnak

A szívinfarktus kiváltó oka, hogy a szívben található erekbe kevés oxigén kerül, és arra a hemoglobinra ahová nem jut, vérlemezke vonzódik, a hemoglobin protonok így nem szállítódnak, a szívizom sejtek pedig elhalnak.

A hirtelen szívmegállást a szívkoszorú érben keletkezett vérrög okozza. A vérrög kialakulását ebben az estben a nagymértékű oxigén hiány váltja ki. Egyszerre sok hemoglobinhoz vonzódik vérlemezke, összecsomósodásuk után elzárják a vér útját, teljes oxigén hiányt kiváltva.

Az agyvérzést, az agyi erekben keletkezett rögök indítják el, a felgyülemlett vér nagy nyomással szétszakítja az erek falát, és a vér az agy szöveteire fut.

Az üszkösödést olyan nagy vérrög okozza, amely teljesen elzárja vér útját, ezért a környező szövetek elhalnak, elrohadnak. A fekete színű üszkösödés nem fertőzés következménye, hanem az elhalás tünete.

Az ér a koleszterin lerakódások következtében fokozatosan beszűkül. Az oxigén felvétel elégtelen volta indítja el a folyamatot, a légzés elégtelensége miatt, az anyagcsere folyamatok csak hiányosan mennek végbe, sok táplálék feldolgozatlanul kerül a vérbe, és az erek falára vonzódva, tovább rontják a helyzetet, mert átmérőjének csökkentésével, egyre kevesebb hemoglobin és vérlemezke képződik, ami mágneses egyensúly felborulásához vezet, és automatikusan kevesebb oxigén megkötése megy végbe, mivel a hemoglobinnal vérlemezke fog vonzásos kapcsolatot létesíteni. Az állandó oxigén hiány miatt egyre nagyobb rétegben rakódik le, a feldolgozatlanul maradt tápanyag.

A szívritmuszavar szintén a légzési elégtelenségből fakad. A nem elégséges oxigén bekerülése, a vérerek sejtjeibe annak állagát rontja, az elhalásos szakaszokon keskenyebbek, kevesebb oxigén szállítására alkalmasak, az ép helyeken normális mennyiség áramolhat. A különböző mennyiségek eltérő nyomással érkeznek a szívhez, periodikus ismétlődéssel megváltoztatják a szív normális ütemét.

Az agyérgörcsöt is, a légzés elégtelenségére lehet visszavezetni. Kisebb rög zárja el a vér útját, ahol áttud préselődni ugyan, de az erek falára gyakorolt, hirtelen nyomásnövekedés éles fájdalmat vált ki.

Az embóliát is elkerülhetjük a tudatosan irányított helyes légzés technika elsajátításával, mert a kiváltó ok itt is, a vér útját elzáró érrögök képződése.

A visz eres tágulatokat a bennük felhalmozódott vérrögök alakítják. A vér pang, amíg átjut ezen a szakaszon, mert a nagyobb tágulatokban az áramlás lelassul. A be és- kilégzés idejének hosszabbításával megelőzhető a betegség.

Az aranyeret is a vérrögök okozzák. Az időként keletkező és széteső rögök nyomják az erek falát, tágulatok keletkeznek, majd kitüremkednek, székeléskor fájdalmat keltve. A vér itt is pang, az erek fala elvékonyodik az elhalásoktól, a székletürítést ezért sokszor vérzés kíséri. A helyes légzéssel kiküszöbölhető az aranyér fellépése.

A gyomorfekély is visszavezethető az oxigén ellátatlanságra. A sejtek anyagcseréje nem tud kellőképpen végbe menni, a gyomorban emésztetlen tápanyagok maradnak. Nem képződnek megfelelő mennyiségben az emésztésért felelős nedvek, anyagok, ezért a sok ballaszt a gyomorban felhalmozódik Minél több a mennyiségük, annál nagyobb energiaszintet képviselnek, majd bevonzzák magukhoz, a gyomrot felépítő atomok elektronjait, és ekkor keletkeznek a fekélyesedések.

A cukorbetegség legmélyebben fekvő előidézője, megint csak az oxigén elégtelen volta. Ha nincs elegendő inzulin, a cukor nem tud a sejtekhez eljutni és ott felhasználódni. Inzulin pedig csak akkor van elegendő, ha hasnyálmirigy Langerhans - szigetei megfelelő számban rendelkezésre állnak. Ha oxigén hiányában elhalnak, vagy nem képződik elegendő, nem termelődik elégséges mennyiségben inzulin, és cukorbetegség lép fel.

A vese elégtelenséget, a vesekövet, a májnagyobbodást – és zsugort, az epekövet a nem gerincvelő sérüléséből eredő bénulást szintén, mind az oxigén hiányos állapotra vezethető vissza.

A vese sejtjei, a máj sejtjei, folytonosan megújulnak, de, ha nincs elegendő oxigén, a sejtek anyagcserezavarok következtében elhalnak. A vesekő, az epekő kiválasztása az elégtelen mennyiségben termelt emésztő folyadékok, pl. az epénél az epe, ami az apró zsírcseppek, teljes emulgeálását lenne hivatott bevégezni, nem tudja végrehajtani, mert nem áll rendelkezésre elegendő enzim, amit az epe tartalmazna, ugyanis az, azt előállító sejtek megritkulnak, az anyagcsere oxigén hiányos végbemenetele miatt. Ezek a zsiradékok ott maradnak, nem bontódnak le, hanem mennyiségükkel párhuzamosan növekszik az energia szintjük. Az emelt energia szint erőteljes egymáshoz vonzódást eredményez, és addig sűrűsödik, amíg epekővé nem keményedik.

A vesekőnél a húgysavak magasabb energia szintre emelkedése, olyan mértékű dúsulást eredményez, hogy egymáshoz történő nagy erejű vonzódásuk következtében fémsók keletkeznek. Egyre nagyobb mennyiségük még nagyobb energia szintre történő emelkedést vált ki, és a fémsók összetevői egymáshoz való nagy erejű vonzódásának következménye a még nagyobb sűrűség, a kőformátum, vagyis a vesekő. Az oxigén hiány mellé, ebben az estben a vízhiány is társul. A vese sejtjeinek csökkent számából ered, mert a légzéssel bekerült kevés oxigén, kevés protonnal képes vonzásos kapcsolatba lépni, a többi protonra itt is vérlemezkék vonzódnak, a proton – vérlemezke kapcsolat nem tudja biztosítani a sejtek anyagcseréjét, ezért elhalnak, következménye a kóros veseműködés.

A bénulás egyik kiváltó oka, a végtagokat elzáró nagyfokú vérrögképződés. A végtagokból a szívhez nem áramlik vér, ezért teljesen érzéketlenné válnak.

A fenti sorokból levonhatjuk azt a következtetést, hogy a mai problémás világban elfelejtettük, hogyan is kell egészséges módon levegőhöz, vagyis oxigénhez jutni. Minden baj forrása megelőzhető lenne, ha kicsikét jobban ügyelnénk magunkra, úgy látszik a régebbi időkben elődeink életmódjából következően, csak ritkábban fordultak elő ezek az egyre nagyobb számban terjedő betegségek.

Idegi alapon kialakuló szervi megbetegedések nem léteznek. Az idegbetegségek fogalom körébe, az idült robbanékonyság, a túlzott érzékenység hatására bekövetkező állandó jellegű önsajnálat, ideggyengeségből fakadó sírógörcsök, az eszelős viselkedés, dühroham és az ebből fakadó mások ellen irányuló bántalmazások, gyilkosságok.

A szerotonin túlzott termelése szabadítja el az indulatokat. Minél jobban belehajszolja magát valaki egy kellemetlenséget kiváltó problémába, annál nagyobb lesz az idegi megterhelés, az idegrendszer pedig annál több szerotonint termel. A nehéz helyzeteket megélő emberek köréből sokan elvonatkoztatnak az élet komplexitásától, csak a kiragadott őket idegesítő mozzanatok köré szervezik az összes gondolataikat, amely egy idő után krónikussá fokozódhat, az óriási ingerek levezetése tettlegességig fajulhat. Az önuralom, az emberi méltóság megőrzése, meggátolja a szerotonin fokozott termelődését.

A hemoglobin viselkedésének igazolására tervezett kísérlet

Harmincmilliárdszoros nagyítással rendelkező elektron mikroszkóp nézőterébe, helyezünk egy 5x 5 cm-es, levegővel teli, 1ml vért tartalmazó üveg kalitkát. Azt fogjuk tapasztalni, hogy minden hemoglobinra vonzódott egy oxigén molekula.

A következő lépésben egy tökéletesen légmentes üvegkalitkába rakunk 1 ml vért. A hemoglobinokra, oxigén hiányában vérlemezkék vonzódnak.

A Földbolygó megalkotása során végbemenő folyamatok lépésről lépésre

A gluon gömböcskék kvarkokból épülnek fel. Villámlások alkalmával keletkeznek, amikor a kvarkok olyan hatalmas energia szintre kerülnek, hogy minden irányból erőteljesen vonzzák egymást, ezért a szélek is egymáshoz hajlanak, tökéletes gömbformává záródnak, és egy nagyon stabil kvarkokból álló gömb keletkezik. A fotonos részek a belső gömbfelületen helyezkednek el.

Ha egy ilyen gluon gömbre vetítünk 428 millió kvarkot, akkor 428 millió egyedi plazma becsapódás jön létre, mert megtalálják azt a kvark mintázatot, amelyik pontosan megfelel, a vetített párjának. A minta kódként funkcionál, ugyanazt az energia szintet hordozza mintájánál fogva. A plazma becsapódás megemeli a vele ütköző kvark energia szintjét, ami átadja energiáját a mágnes szálban helyet foglaló fotonnak, kisugárzásából nyert energiát, pedig egy másik kvark felveszi, az egész folyamat láncreakció szerűen szalad végig a mágnes szálakon. A folyamat addig tart, amíg egy ugyanolyan mintázatú kvarkot el nem ér, az energia átadási folyamat a fotonokra itt megszakad. Ugyanaz a kvark minta ugyanazt az energia szintet hordozza, amikor megtalálták egymást az egyforma energia szint lezárja a folyamatot. A megtalált kvark olyan erővel vonzódik a kereső kvarkhoz, hogy ez a becsapódás újból fotonokra helyezi energia többletét és megint megkeresi a mintázatának megfelelő kvarkot. ha megtalálta, akkor megint csak egyforma energia szintű lesz a két kvark, ezért ez a kvark is nagy erővel visszavonzódik a kereső kvarkhoz. Ez a folyamat ismétlődik állandóan, amíg a Föld összes kvarkja helyére nem kerül.

A kvarkok gluon gömbre felvitele hézagos lesz, mert a 428 millió pontosan annyi, hogy a hézagok is emelt energia szintre kerülnek, a szomszédos kvarkok plazma becsapódásai annyi energia többletet nyújtanak, hogy ezek a kvarkok is meg fogják tudni indítani a bevonzódásos folyamatot. Minden plazmamentes rész egy kvarkot tartalmaz.

Minden plazmás kvark mellett van egy plazmamentes, tehát az összes 856 millió kvark, a Föld megalkotásához 856 millió2 szükséges.

A kész Földhöz nem kell hold, mivel a kvarkok pontosan olyan dőlés szögben fognak elhelyezkedni, ahogy azt a Hold alakította Földünkhöz.

A daganatos betegségek kialakulásának körülményei, miben rejlik a pozitron gyógyító ereje?

 

A daganatos betegségek kialakulását a szervezetbe megnövekedett energia szinttel érkező elektronok keltik. A szemeken, testnyílásokon keresztül, és a körmök alatt, - a köldök kivétel, mert a hálózat ezt lefedi - benyomulnak a szervezetbe. A többlet energiához az elektronok sokféleképpen juthatnak.

Az erős széllökések, a gyárkémények gomolygó meleg füstje, a hideg és meleg nagy nyomású levegővel való érintkezés, az erős fizikai megterhelés alkalmával bekövetkező testhőmérséklet növekedés, az erős érzelmi megterhelés fokozó hatása a szervezet energia szintjének növekedése következtében fellépő, kitérő elektron útvonalakon haladó elektronok abnormális becsapódásai okozta szövet burjánzások.

Amikor rákos daganat keletkezik, egy nagy energiával érkező elektron legalább ezer sejt osztódását indítja el. A normális energia szinten lévő elektron egy sejtet késztet osztódásra.

Az elektron nem glunos részével a sejtmag gluonjához vonzódik, gluonos részével pedig hozzávonzódik egy másik elektron nem gluonos részéhez. Ez a folyamat addig tart, amíg a genetikailag kódolt sejt fel nem épül. Ugyanez játszódik le, a rákos sejteknél is, csak ezerszeres ismétlésben, és a folyamat itt nem áll meg, hanem addig tart, amíg rendelkezésre állnak azok a tápanyagok, amelyek biztosítják, hogy a mechanizmus folytonosan összeilleszthesse a kvarkokat, és annyi sejtet állíthasson elő, amennyit csak bír.

Egy élőlény energia szintje meghatározott, normális esetben nem következik be változás, a szervezettel azonos energia szintű elektronok érkeznek. A magasabb energia szint felborítja a rendszer normális üzemmenetét, úgyis mondhatnánk, rendszerhiba következik be.

A rendszerhibát meg lehet szüntetni, a hibajavító a pozitron. A pozitron azért alkalmas több hiba, vagyis betegség kiküszöbölésére, mert többféle betegség alakulhat ki a megnövekedett energia szintű elektronok miatt. A korábbiakban ez a téma, már részletezve lett.

A pozitron azért találja meg a kórós információt hordozó elektront, mert az elektronnak a megnövekedett energia szintje azt is jelenti, hogy mágnesesen vonzza a pozitront, tehát magához húzza. A jobbra perdülő pozitron és a balra perdülő elektron közös tánca kioltja egymás fordulatát, és plazma keletkezik. Tehát volt rossz információ, ami semmivé, illetve plazmává vált.

Nagyon gondosan kell kivizsgálni a beteget, számba venni hány rendszerhiba okozta betegsége van, és annyi pozitront juttatni a szervezetébe, mert, nem tudni mely betegség hibás elektronját semlegesíti először, és véletlenül pont a daganatos információt hordozó nem semmisítődik meg.

A pozitronokat a véráramba injekciós tűt imitáló, erre a célra direkt kifejlesztett készülékkel, kizárólag orvos végzettséggel lehet. A jövő feladata kifejleszteni a pozitron előállító és adagoló szerkezetet. Ehhez Univerzum Irányító Rendszere pontos instrukciókat ad, azoknak a mérnököknek és orvosoknak, akik haladó gondolkodásukkal, elősegítik a betegek mielőbbi gyógyulását.

 A Sclerosis multiplex, vitustánc (chorea Sancti Viti), TIC betegségek

A Sclerosis Multiplex nem a központi idegrendszer autoimmun gyulladásos megbetegedése.

Kiváltó oka kizárólag az agyi artériás és vénás erek fokozottan, egyre nagyobb szakaszokat érintő rögösödése. Ahogy rögösödik az agyi vérrendszer, úgy válnak a beteg tünetei egyre erőteljesebbekké.

Vitustánc (chorea Sancti Viti) A halánték lebenyben haladó artériás és vénás erek rögösödéséből adódik.

A TIC leggyakrabban a szem körüli izmokban jelentkezik, de gyakori az arc, a váll valamint a felső végtag izmaiban is, bizarr mozgásokat létrehozva. Egyszerű motoros TIC pl. a szemhunyorítás, pislogás, váll húzogatása, összetett pl. szökdécselés, mások mozgásnak utánzása. A homloklebeny artériás és vénás ereinek rögösödése váltja ki.

A káromkodási kényszert szintén az agy homloklebenyi részében található erek rögösödése okozza.

Mivel minden jelenséget az alkotó részek legparányibb szintjén kell megérteni, ezért itt is tudni kell, mi zajlik a kvarkok világában.

A vérrögösödés háromféle úton jöhet létre. Az első mód, a klasszikus Sclerosis multiplexet kelti életre, amikor a vér oxigénszállítása azért akadozó, mert a külvilágból bekerülő magas energia szintű elektron, az oxigén atomok elektronjaival ütközik, ezért az oxigén atomok elektronjai magasabb energia szintre kerülnek. Az oxigén elektronjai a megnövekedett energia szint miatt leszakadnak pályáikról, és az erek falán átjutnak a testbe. Ilyenkor a hemoglobinhoz nem kapcsolódik oxigén, csak miután a testben elvesztik megnövekedett energia szintjüket, és visszavonzódnak a már ez alatt az idő alatt, helyettük odavonzódott vérlemezkék által alkotott, rögben felgyülemlett protonjaikhoz. A teljes oxigénatom képes csak a sejtekig eljutni, és biztosítani a sejtek anyagcseréjének végbemenetelét. Azokon a részeken, ahol a sejtek nem kapnak oxigént elhalásos tünetek jelentkeznek, amelyeket egy életképes tünet együttes vált fel. Az egyik fázisban él az érintett szakasz, a másikban pedig elhal.

Az egész érintett terület azért nem hal el, mert a sejtek állandóan keletkeznek, és az elhalásos és élő szakaszok folyamatosan váltakoznak, az elhalt rész élővé válik, az élő pedig elhal. Ez a ritmikus, helycserés változás állandóan ismétlődik.

A pozitronos gyógyítás, a betegség korai fázisaiban hatásos, ha már elhatalmasodott a pozitron nem segít. Látványos gyógyulás érhető azonban el, a Mágneses Rezonancia Tomográf (MRI) segítségével, két héttől – 1 hónapig terjedő időszakban, napi egy órában a műszerben keletkező mágneses rezgéseket a beteg vérerekhez kell csatlakoztatni. A rezonancia hatására, az összetapadt hemoglobin molekulák alkotó részeikre hullnak, emelt energia szintjük csökkenésével, az eredetire áll be.

Mivel a szervezet egy ilyen betegség után legyengült állapotba kerül, egy újabb emelt energia szinten lévő elektron szabadon ismét bejuthat. A diagnózis felállítása után, azonnal pozitronnal kell semlegesíteni, legyen az daganat, vagy Sclerosis multiplex.

 

A második mód, ami kialakíthatja, a TIC és kényszeres káromkodási kényszer betegségeket, amikor a külvilágból érkező emelt energiával bejutó elektronok a vér hemoglobinjába ütköznek. A hemoglobin atomjainak elektronjai elhagyják pályáikat, az atommagok pedig folyamatosan egymáshoz vonzódnak egyre nagyobb vérrögöt képezve. Az atommagok protonjait alkotó gluon kvarkok magas energia szintjük miatt nagy vonzással csomósodnak egybe a gluonos részek a nem gluonos részekkel létesítenek kapcsolatot.

Amikor az oxigénszállítás beindul, az élő sejtek alkotási fázisa hosszasra is elnyúlhat, ezért ez a periódus kitolódhat, és ilyenkor a tünetek nem jelentkeznek. Az eltávozott elektronok energia szintjei eredeti állapotra esnek vissza, újból a hemoglobin atomjainak pályáira térnek rá, a rögök újból folyékony halmazállapotot öltenek, és megfelelő szinten történhet az oxigén szállítása.

A pozitronok alkalmazása TIC és káromkodási kényszeresség, teljes megszűnését idézi elő. Egy pozitron bevitele elegendő a teljes gyógyuláshoz. Alapos kivizsgálást igényel, mert, ha más a rendszerhibák kategóriájába sorolt betegség is előadódik, akkor a pozitronok számát is növelni szükséges. Ezeknek a betegségeknek bármely fázisában hatásos a pozitron.

A következő betegségek pozitron alkalmazása nélkül, könnyen meggátolhatók:

Az érrögösödés kialakulásának harmadik oka a nem elég mély levegővétel. Annyi oxigén molekulának kell bejutni egy – egy belégzés során, hogy minden protonhoz eljuthasson egy.

Ha ez nem történik, akkor a protonokhoz nem oxigén molekula vonzódik, hanem vérlemezke. A vérlemezkék száma normális estben, egyenlő a protonok számával, de minél több az oxigén, annál nagyobb számban vannak jelen a vérlemezkék. Minden hemoglobin atommagtól, pontosan egy atommagnyi átmérő távolságban helyezkednek el. Mágneses vonzást kiegyenlítő funkciót töltenek be. Pontosan akkora mágnesességgel, vagyis energia szinttel rendelkeznek, mint a hemoglobin atomok atommagjai. Ha megbomlik az egyensúly, és kevés oxigén kerül belégzésre, az oxigén molekulák helyett a vérlemezkék vonzódnak rá a protonokra. Az oxigén molekulák számának csökkenése, a vérlemezkék energia szintjét növeli, mert normális estben a két energia szint egyenlő, és az egyik csökkenése a másik növekedését vonja maga után. Ha nagyon sok oxigén molekula hiányzik, akkor sok protonra a vérlemezkék kerülnek, amelyek egymással is vonzásos kapcsolatot létesítenek. A vérlemezke elektronjainak gluonos része a másik protonon helyet foglaló vérlemezke elektronjainak nem gluonos részeivel teremt kapcsolatot, sokszoros ismétlődéssel vérrög képződik.  A tartós oxigén hiány, vérrögösödést indít meg, tehát saját magunk is okozhatjuk a vérrögösödés kialakulását.

A köszvényt a vérben lévő oxigén és víz elégtelen mennyisége okozza. A vesének és környező részeinek ereiben a hemoglobinhoz nem jut elég vérlemezke, ezért a vér összes energia szintje lecsökken, az energia kiegyenlítődés következtében a nagyobb energia szinttel rendelkező húgysavak elektronjai a többlet energiájukat átadják a hemoglobin elektronjainak, és ezzel vonzásos laza kapcsolatba kerülnek. Megfelelő mennyiségű oxigén, és víz bejutása után, a húgysavak távoznak, a vérből a vizeletbe kerülnek, és távoznak a szervezetből. A víz bőséges fogyasztása azért szükséges, mert a vérben lévő húgysavakban, a Na, Ca, és a mikroelemek különböző koncentrációival vonzásos kapcsolatba kerülnek, és fémsók képződnek. Az élő szervezetekben a víz képviseli a legmagasabb energia szintet, mágnesesen vonzza a sejt alkotó molekulák atomjait. A hígítás hatására, a megnövekedett energia szint miatt, a só molekulák atomjainak külső elektronjai leszakadnak pályáikról és egyre messzebbre távolodnak. Minél több vizet kap a szervezet, annál több elektron kerül messzebbre az atommagoktól, és a végén a magas energia szint a protonokat is szétszakítja, és a kvarkok is egyre távolabb kerülnek. Az elégséges víz – és oxigén felvétel, a betegség teljes megszűnését eredményezi.

A gyulladásos gennyes pattanásokat, megint csak az oxigén nem megfelelő mennyisége váltja ki. A bőrben lévő erekben zajlik az energia kiegyenlítődés folyamata, amikor a vérlemezkék hiánya szövetelhalásokat okoz, ahol könnyű szerrel behatolhatnak a baktériumok. Ebben az esetben is a hemoglobin protonjaihoz vérlemezkék tapadnak. A szövetelhalásokban lévő elektronok energia szintje gyakorlatilag nulla, ezért a gennykeltő baktériumok akadály nélkül megkezdhetik szaporodásukat a bőr irha rétegében. A helyes légzés technika alkalmazása hamar megszüntetheti ezeket a makacs, idáig nehezen mulasztható pattanásokat.

Ha kórósan elszaporodnak a vérlemezkék, amelynek genetikai oka van, vérzékenység lép fel. Egy letört kis kvark darabka hiánya a probléma kiváltója. A túl sok vérlemezke energia szintje akkorára növekszik, hogy a protonok már nem képesek magukra vonzani, sőt a vérlemezkék válnak bevonzóvá, energia szintjük két fokozattal nő. A környező szövetnedvek elektronjait magukhoz vonzzák, felhígítva a vér töménységét, és kialakul a vérzékenység. A vérlemezkék elektronjai a megnövekedett energiájukat átadják a környező szövetnedv elektronjainak, amelyek elhagyják elektron pályáikat, és a nagyobb energia szinttel rendelkező vérlemezkék elektronjaival létesítenek vonzásos kapcsolatot. A szövetnedv elektronok gluonos részei a vérlemezke elektronok nem gluonos részeivel és fordítva is. Ez a vonzásos kapcsolat egy stabil szerkezetet eredményez.

Ha a vérlemezkéből kiveszünk egyetlen egy kvarkot, és a szabad levegőre helyezzük, egy óra alatt, magához vonz egy ugyanolyan mintázatú kvarkot, törés mentesen. Izotóniás oldattal juttatjuk a vérbe, huszonnégy óra alatt végbe megy az összes törött kvark cseréje.

Ezek a betegségek nagyon sok embernek okoznak óriási szenvedést, ezért nagyon kívánatos lenne, ha az illetékes szakorvosok minél hamarább bővebb információért az Univerzum Irányító Rendszeréhez fordulnának.

Lehetséges- e mágneses pólusváltás?

 

A fekete lyukak innenső oldalán a részecskék jobb spinnel rendelkeznek, a forgásirányukat lehetetlen megváltoztatni. A magma és a köpeny is jobbra forgásával biztosítja a dinamóhatás létrejöttét. A bolygók a tengely körüli forgásukat a részecskék eredeti impulzusainak összeadódása folytán nyerték, amelyek jobbra pergetik a bolygókat. A jobbra forgás azt jelenti, hogy keletről nyugatra, ebből az irányból lehetetlen kitérni. A tudósok által emlegetett pólus váltás az északi és déli pólus cseréjére vonatkozik, ami ellentmond a részecskefizika összes törvényszerűségnek, mert ilyen irányú mozgató erők nem léteznek. A mágneses erővonalak is a keletről nyugatra való forgással gerjesztett dinamó hatás eredményei.

A kőzetekben keletkező mágneses lenyomatok átrendeződéseit, földrengések, gyűrődések, vulkán kitörések és egyéb felszínt formáló külső fizikai tényezők okozták.

Részecskefizikai alapok - az óceáni kőzetlemezek ütközése a kontinentális kőzetlemezekkel a legfelsőbb intelligencia felvilágosítása alapján

 

Amikor egy óceáni kéreglemez ütközik egy kontinentális kőzetlemezzel, óriási energiák szabadulnak fel. A légkör elektronjai átveszik a megnövekedett energiát, amelyet rögtön át is adnak a levegő fotonjainak, következményként hatalmas kisugárzásukkal megolvasztják az érintkező lemezfelületeket, és az olvasztás hatására a kissé lentebb elhelyezkedő óceáni kéreglemez alácsúszik a kontinentális alá. A folyamatos kisugárzás a tengervizét felmelegíti, párolgásba kezd. A párolgás során az elektronok energia szintje megnövekszik, leszakadnak pályáikról, és a megnövelt energiájukat átadják a légköri fotonoknak, amelyek állandóan kisugárzanak. A keletkezett hatalmas hőenergia egyre nagyobb szakaszt tesz masszává, és buktat alá, egy- egy ütközés alkalmával kb. 60 km hosszon. Tehát az óceáni kőzetlemezek alábukása már nem a tenger vízében történik, mert először az összes pára elektronja átadja a fotonoknak a többlet energiáját, és miután a fotonok átveszik kisugározódnak. Ez a hőenergia olvasztja meg a lemezeket, és az óceáni kéreg lemez lejjebb csúszik. Az alábukás újabb és újabb kőzetlemezt és felette keletkező gőz szakaszt érinti, és az előrehaladással egy ütemben játszódik le az elektronok energia szintjének növekedése, és az energia fotonokra helyezésének folyamata, majd pedig a kisugárzás.

Az óceáni kéreglemezek mindegyike évente egy cm – t vándorol, 60 km megtétele után újabb felgyűrődési periódus következik be.

De miért is vándorolnak a kéreg lemezek?

A Föld belsejében a vasmag körüli magma körforgásos áramlásának kerületi sebessége eltér a Föld kérgének kerületi sebességétől. A két sebesség különbsége rezonanciát kelt a kéregben, amitől a szilárd, merev kéreg behasadozik, és törésvonalak keletkeznek. A tengely körüli forgás következtében pedig állandóan távolodnak, amíg a kontinentális lemezekkel össze nem ütköznek. Az évenkénti egy cm – s eltávolodás hatvanmillió évenkénti ütközéshez vezet, amikor hatvan kilométeres kőzetlemez szakasz vesz részt a felgyűrődéses hegységképző folyamatban. Mivel ezek az erők a Föld belsejének középső részéből származnak, ezért először a felszíni részek középső részeire terjednek át. Törvényszerűen az északi, déli nyugati, keleti földrészek közepétől indul ki az ütközéses – gyűrődéses folyamat, amely fokozatosan terjesztődik ki az egész Föld felszínére. Két millió év szükséges, hogy a Föld energia szintje visszatérhessen az eredeti nyugalmi szintre, addig, azonban katasztrofális felszínformáló folyamatok zajlanak. A dinoszauruszok is ezért pusztultak ki, hatvanmillió éve. A következő ciklusig nyolcezer év van még hátra, ezért feltétlenül szükséges egy másik Föld megalkotása.

Kísérheti vulkáni működés a jelenséget, de csak azokon a helyeken, ahol éppen működő vulkánok találhatók, azonban a folyamatra semmilyen hatást nem gyakorolnak, az energia átadás- felvétel törvényszerűségei indítják el, és működtetik a hegységrendszerek felgyűrődési mechanizmusát.

 

Pulzárok, kettős csillagok

 

A pulzárok a szupernóvákból és hipernóvákból alakulnak ki. Amikor befejeződik a fotonok nagy erővel történő kisugárzása, mert elfogynak a nagy energia szinten lévő fotonok, a kisebb energia szintűek a pusztuló csillag belsejébe rekednek. Nagy sűrűségük miatt, egymásnak ütköznek, és a fotonok burkai fuzionálnak, deutériumok keletkeznek. Tovább nem haladhat a fúzió, nem áll rendelkezésre annyi foton, hogy megnövekedjen az energia szint.

A deutériumok foton párjai közül az egyik a megnövekedett energia szintjét átadja, egy a szupernóvában bennrekedt elektronok közül egynek, amellyel vonzásos kapcsolatban marad, az elektron gluonos része rávonzódik a foton nem gluonos részére. Ezután az elektron a megnövekedett energia szintjét átveszi a deutérium másik fotonja, majd ezután kisugárzik.

Az elektronok és fotonok nagyon gyorsan láncreakció szerűen mágnes fonalakat hoznak létre, minden irányból.

A kétirányú kisugárzás okozta felpörgés nem áll le, addig, amíg az energia szint le nem esik a fotonok kezdeti impulzusára, ezért pulzál. Az észak- dél irányú mágneses erővonal a felső középső résznél, az eredeti csillag maradványa.

Mivel a mágneses fonalak teljesen átszövik, és a kerületén túl is növekednek, ha egy pulzár közelébe kerül már egy alacsonyabb energia szinten lévő hanyatló csillag, mágneses fonalainak vonzó képessége révén, befogja a szomszédos pulzárt, annak mágneses fonalaival létesít kapcsolatot, a gluonos részek a nem gluonosokkal.

A bevonzódás ütemében használja fel a mellette lévő csillagmaradvány fotonjait, bekebelezi, mint az amőbák a táplálékukat, és ha már nincs több foton, kihuny a pulzár, az eredeti energia szintre került fotonok energia sorba rendeződés után pedig bejutnak egy feketelyukba.

A lézersugárzás elméleti alapjai

A lézer sugarak irányíthatóságát a mágnes fonalak okozzák. Egy elsötétített szobában jól megfigyelhető, ha kissé hunyorítva felülről lefelé tekintünk elemes lézer lámpánk sugarára, és a földre irányítjuk, tehát közelre.

Ha hunyorítunk, szemünk felbontó képessége megnő, ezért láthatóvá válik, a fotonok kisugárzásából adódó fény egy pókhálószerű csövet világít meg. Ez a pókháló szerű cső mágnes fonalak szövedékéből tevődik össze.

Vörös színű lézer sugárral végeztem a megfigyelést, a fehérfény vörös tartományát 30-os fénytöréssel érik el, és csak ez a tartomány juthat ki a lézerlámpából.

Ott, ahol a fény megtörik rengeteg foton plazmává alakul, amely az ütközések következtében újra szerkezetet és tömeget nyer, tehát megnövekedett energia szintű kisugározatlan fotonok keletkeznek. A fotonok nagy része átjut az üvegen, mert a kisugárzás közben keletkezett energia a fotonokat átpréseli, és az üveg gluonjai pedig bevonzó hatást gyakorolnak rájuk.  A fotonok kijutva, megnövelik a környező elektronok energia szintjét, ezáltal leszakadnak atommag körüli pályájukról és gluonos részeiket magukhoz vonzzák, illetve fordítva a nem gluonosokat a fotonok gluonos részei. Nagyon gyorsan láncreakció szerűen, mágneses erőfonalakat hoznak létre. A kisugárzás akkor következik be, amikor felületet ér a mágnes fonalak szövedéke, vagyis a felület lekötetlen mágnes fonalai a fotonokat magukra húzzák, a fotonok pedig megnövekedett energia szintjüket leadják, vagyis kisugárzanak.

A folyamatos kisugárzás következtében a visszatükrözés is folyamatos, mivel valamilyen felületet folyamatosan érint a mágnes fonál, ezért a mágnes fonalak, pillanatnyilag lekötetlen elektronjaira vonzódik a még többlet energiával rendelkező plazma és itt sugárzik ki. Ezért a mágnes fonalak fénylenek. Tehát a lézersugárzásnál figyelhetők meg legjobban a mágnes fonalak, mivel a kisugárzásokkal bevilágítják önmagukat.

A mágnes fonalak, ha távolabbra irányítjuk lézerlámpánkat, megnyúlnak, ha közelítünk, összehúzódnak, és vastagabbak lesznek.

Minél nagyobb teljesítményű lézersugarat használunk, annál több foton jut át, és annál több elektront tud mágnesesen magához kötni, ezért egyre több mágnes fonál épül fel, egymással is vonzásos kapcsolatba lépve, cső formájú pókháló szerűen átszőtt szövedéket alkotva.

A lézersugarak, vagyis mágneses fonalak, felületi érintkezésekor a nagy erejű kisugárzások következtében, nagy erejű plazma bevonzódásokat produkálnak. Ezek a plazma becsapódások szétszakítják a molekulaszerkezeteket, nagyon erős lézerek atomokra bontják az anyagokat.

 

Az összetett fény egy lézersugarakat létrehozó gömbbel való felbontása, a tizenkét alapszínt külön – külön megjelenítő lézersugárra

 

Egy üveggömböt gyárilag úgy készítettünk el, hogy a gömb közepétől 30 – os szögű gömbcikkek egymástól elhatárolódjanak fényt át nem eresztő, 2, 3 mm keresztmetszetű fullerénnel bevont bonamid lemezekkel. Középen ne érjen össze egy kör alakú rés maradjon, akkora ahová beültethetjük az elemes fénykibocsátó eszközünket, még az üvegbe öntés előtt, bekapcsolt állapotban. Ügyelni kell arra, hogy a fényforrás pontosan az üveggömb közepén helyezkedjen el. Az üveggömbbe foglalás után láthatjuk, hogy a lézerkészülék tizenkét színben szolgáltatja mágnes fonalakkal irányított, a szivárvány minden alapszínével fénylő sugarát.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 16
Heti: 62
Havi: 341
Össz.: 238 447

Látogatottság növelés
Oldal: Föld megalkotási folyamatok
Az intelligens inga rejtélye - © 2008 - 2018 - intelligensinga.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a test energia felhasználásának folyamata - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »