Az intelligens inga rejtélye

Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

Sokan biztosan felteszik magukban a kérdést, ha igaz, az, hogy a sarki jég kétharmada már elolvadt, miért nem emelkedett meg a tenger szintje látványosan?

Mivel már majdnem két és fél éve fokozott naptevékenység van, igaz már a végét járja, a kisugárzott fotonok mennyisége éppen elegendő volt ahhoz, hogy a víz molekulákat felépítő elektronokat a normál pályájukról messzire távolítsák, és a megszokottól nagyobb mennyiségű víz molekulák ne képezzenek felhősödést, és nagyobb mennyiségben lezúduló csapadékot. A megszokottól átlagosan magasabb hőmérséklet mindig biztosította, hogy az elektronok ne térjenek vissza, az eredeti pályájukra.

Arról már írtam a korábbiakban, hogy a légköri nyomás a Nap fokozott tevékenysége miatt, a felmelegedés hatására egyre csökkent a nyomás, amit a sarki jég olvadása keltette lehülés fokozatosan kompenzált. Amilyen mértékben olvad a jég, a sarki nagy nyomású hideg levegő úgy veszt a nyomásából és adja át a Föld egész légkörének, mindaddig míg 1 atmoszféranyomásra ki nem egyenlítődik. Ezzel együtt az egész Földön 20C fok lesz az átlagos hőmérséklet, ami a víz molekulák elektronjait visszatéríti az eredeti pályájukra, és egyszerre rengeteg vízmolekula lesz képes felhősödésre és özönvízszerű esőzésre.

A levegő páratartalma annyira magas lesz, hogy a vízkörforgása leáll, csak esni és esni fog, az olvadt jég pedig egyenesen a tengerbe folyik, nem párolog, mint normális esetben.

A nyomás kiegyenlítettsége miatt a légkörzés is leáll, a felhőkből állandósult lesz a csapadékképződés, és hirtelen óriási mennyiségű víztömeg zúdul ránk.

Mivel már annyira felborult a légkör energia szintek szerinti zónáinak hőmérséklete és energia szintje, hogy a sarki levegőt már nem tartja vissza a megszokott eggyel alacsonyabb energia szint, amelyik még energianyeréssel, vagy vesztéssel, fokozatokban vissza tudja tartani a sarki levegőt, ezért a légköri nyomás és hőmérséklet kiegyenlítődése már megkezdődött.

Elég groteszk dolog, hogy azok, az érdeklődők akik rendszeresen követik és értik is ezt a tudományt, már jobban ismerik az univerzum működését, mint a hivatalos tudomány képviselői, akik bedugják a fejüket a homokba és nem akarnak tudomást venni róla.

Az egészhez a hozzáállásuk, pedig egyenesen gyalázatos, hogy nem tettek semmit a katasztrófa helyzet visszafordítására, a weblapjaim eltüntetésére, annál nagyobb energiát fordítottak.

Szégyelljék magukat!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 16
Heti: 53
Havi: 332
Össz.: 238 438

Látogatottság növelés
Oldal: A tengerszint hirtelen emelkedésének körülményei
Az intelligens inga rejtélye - © 2008 - 2018 - intelligensinga.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a test energia felhasználásának folyamata - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »