Az intelligens inga rejtélye

Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

A Magyar Nemzet ma közölte a Nem menekülhetünk a viharoktól c. cikkében, hogy a viharokat, az Egyenlítőre jellemző ciklonok, sarkok felé tolódása okozza. Ezen a linken lehet elolvasni:

http://mno.hu/termeszet/nem-menekulhetunk-meg-a-viharoktol-1226634

 

A déli-és északi sarkvidékekről indul a nagy nyomású hideg levegő az alacsonyabb nyomású melegebb légkör felé, és annál könnyebben keveredik az alacsonyabb nyomásúval, minél nagyobb az energia szintek közötti különbség.

A fokozott naptevékenység hatására a többlet besugárzás az Antarktisz jegének olvadását, és nyomáscsökkenését okozza, a légkör is fokozatosan melegszik. A megszokottól kisebb nyomáson kiáramló hideg levegő nem ugyanazon a helyen fogja elindítani a ciklonképződését. Az a nyomás most arra elegendő, hogy a déli sark felé 62-km-re az Egyenlítőtől okozzon ciklonképződést. Az északi sarkon ugyanilyen folyamatok tolják a sark felé 53-km –re.

A Csendes - és az Indiai óceán feletti légtömegek átlagosan jellemző energia szintjeik közötti különbség fokozatosan felbomlik, ezért ott nagy változás érzékelhető.

Az Atlanti óceán felett azért nincs nagy változás, mert a nagy változás a szárazföld felett zajlik, gondoljunk csak az európai és észak amerikai viharokra, hideg betörésekre.

A fokozott naptevékenység miatt borult fel az egész klíma egyensúly, a széndioxid kibocsátás, és az üvegházhatású gázok csak minimálisan befolyásolják a globális felmelegedést.

Egy becsületes magyar tudós, aki a NASA-nál, dolgozott, azt már bizonyította, hogy nem az üvegházhatású gázok okozzák a globális felmelegedést, de a NASA nem engedte, hogy ez hivatalosan kiderüljön. Az erről szóló cikk az alábbi linken olvasható:

 

http://atlatszo.hu/2012/05/01/magyarleaks-nem-talalt-hibat-az-mta-a-miskolczi-fele-klimaelmeletben/

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 16
Heti: 60
Havi: 339
Össz.: 238 445

Látogatottság növelés
Oldal: Észrevételezések IV.
Az intelligens inga rejtélye - © 2008 - 2018 - intelligensinga.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: a test energia felhasználásának folyamata - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »